Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)
978-83-89081-41-4 (WSTiH)
Miejsce wydania
Gdańsk : Sopot :
Wydawnictwo
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego,
Numer wydania
Wyd. 3. uaktualnione.
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286. Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286.
Słowa kluczowe
podręcznik,
100
%a Nierzwicki, Witold
250
%a Wyd. 3. uaktualnione.
260
%a Gdańsk :%a Sopot :
%b Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ;%b Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego,
%c 2013.
300
%a 291 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286.%a Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286.
710
%a Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)
920
%a 978-83-89081-41-4 (WSTiH)