okładka

Jakość żywności

Nierzwicki, Witold, Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)

Rok wydania: 2013.

Jakość żywności, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Nierzwicki, Witold
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)
Tytuł
Jakość żywności
ISBN
978-83-7531-276-8
978-83-89081-41-4 (WSTiH)
Miejsce wydania
Gdańsk : Sopot :
Wydawnictwo
Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego,
Rok wydania
2013.
Numer wydania
Wyd. 3. uaktualnione.
Objętość
291 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664.017
(075.8)
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286. Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286.
Słowa kluczowe
podręcznik,
020
%a 9788375312768
020
%a 9788389081414
080
%a 664.017
080
%a (075.8)
100
%a Nierzwicki, Witold
245
%a Jakość żywności /
250
%a Wyd. 3. uaktualnione.
260
%a Gdańsk :%a Sopot : %b Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ;%b Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, %c 2013.
300
%a 291 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286.%a Bibliogr. s. 275-278, wykaz aktów prawnych s. 279-286.
650
%a Jakość żywności
655
%a Podręcznik
692
%x podręcznik,
710
%a Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk)
920
%a 978-83-7531-276-8
920
%a 978-83-89081-41-4 (WSTiH)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 30223
Sygnatura: 27499 cz 664
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane